perjantai 12. elokuuta 2011

Skruvi: Rauhallista laidunelämää

Tuija-ihmisellä kuulemma alkoi kesäloma, mutta kyllä ilma vain on alkanut tuoksua jo syksyisemmältä. Meidän isojen hevosten laumassa on jo rauhallisempi meno, kun tuo uusi kaverikin jo rauhoittui eikä enää paimenna tammoja niin kiihkeästi. Ollaan nyt laidunnettu ihan hyvässä yhteisymmärryksessä ja ollaan mahduttu koko porukalla melko pienellekin alueelle. En vielä kuitenkaan osaa sanoa, tuleeko meistä kahdesta jonain päivänä kavereita vai pysytäänkö vain etäisempinä tuttavina.
Olen käynyt taas pari kertaa opettamassa Brage-nuorukaiselle maastoretkeilyä, eikä oppilaani käyttäytymisessä ole ollut moitteen sijaa. Viime kerralla ohitsemme meni kaikkiaan kolme autoa, jotka taisivat olla nuoren ystäväni mielestä vielä hieman jännittäviä mutta hyvin tuo nuorimies piti hermonsa hallinnassa. Ja niinhän se on, kuten Bragea taluttanut Jenni-ihminen kuului sanovan, että mitä enemmän niitä autoja nähdään, sen tutummiksi ne tulevat.

Tuija-ihminen teki meille aikansa kuluksi tänne tuollaisen omenankuvilla koristetun kävijälaskurin. Olisimme halunneet porkkanankuvia, mutta sellaista ei kuulemma ollut. Laskurista huomaamme, että täällä käy joku lukemassakin, mutta aika anonyymia porukkaa näyttää olevan. Me Leon kanssa toivoisimmekin, että jos käyt lukemassa juttujamme, niin laittaisit joskus jotain terveisiä meille! Pakko ei tietenkään ole, mutta olisi mukava tietää, keitä täällä käy.

1 kommentti:

  1. Friisiläisprinsessa Liedosta terve! Usein käyn teidän juttuja lukemassa ja ihmettelen missä mahdattekaan asustaa. Poone-setä kyllä talvella kertoi asuneensa teidän kanssa yhden kesän, siis sen kesän ennen kuin minä tulin Suomeen. :) Hauskalta se teidänkin elämä kuulostaa, ehkä peräti joskus nähdäänkin! Meitsi menee nyt jatkamaan tukan kampaamista, menen viikon päästä ihka oikeaan näyttelyyn. Mammaa jännittää, ehkä minuakin vähäsen...! :)

    VastaaPoista